Social

#traian băsescu #victor ponta #traian basescu presedinte

Ponta: "Basescu e un securist si pregateste atacuri impotriva mea"

Razboiul dintre Victor Ponta si Traian Basescu ia amploare cu fiecare zi care trece. Premierul Victor Ponta a declarat aseara ca presedintele suspendat este un securist si ca acesta se foloseste de metode securiste pentru a pregati atacuri impotriva sa.

Ponta a declarat indignat ca "Sunt foarte constient ca pana pe 29 vor urma alte atacuri impotriva mea, mai rele. Stiu ce mi-a pregatit Traian Basescu. Asta cu plagiatul e o nimica toata. Basescu este un securist si metodele lui securiste il vor face sa piarda referendumul".

Premierul a subliniat ca i se pare ciudat cum intr-o singura luna au aparut in presa toate lucrurile rele pe care le-a facut in copilarie, cand era elev sau student, desi el a fost pana acum ministru de doua ori si este presedintele PDS de doi ani. Ponta este ferm convins ca toate aceste lucruri sunt provocate de mania lui Traian Basescu, care nu se va opri aici.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea