Social

#bulgari #greva #politisti

Politisti bulgari protesteaza la Bucuresti alaturi de romani

Politistilor romani care protesteaza in Piata Victoriei li s-au alaturat peste 40 de politisti din Sofia. Ei au vrut initial sa participe la pichetarea Prefecturii din Giurgiu, dar au fost transportati la Bucuresti cu ajutorul IJP Giurgiu.

Politistii bulgari ar putea reveni la protestele de la Bucuresti in cazul in care rectificarea bugetara nu va fi pe placul Politiei Romane, a explicat comisarul sef Ion Dragomir, seful Biroului Teritorial al IJP Giurgiu.

"Este vorba despre 40 de politisti bulgari, din Sofia, care au venit sa protesteze in semn de solidaritate cu noi. Am decis sa ii trimitem la Bucuresti, in Piata Victoriei si cativa dintre colegii mei de la Giurgiu i-au condus acolo. Se vor intoarce in Bulgaria, dupa ora 12.00, urmand sa revina maine, eventual", a spus Dragomir pentru Realitatea.net.

Politistii si cadrele din Politia de Frontiera Giurgiu, membri ai Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual (SNPPC), au pichetat pana acum sediul Prefecturii Giurgiu.

Nemultumirile celor 150 de protestatari se refera la lipsa fondurilor pentru cheltuieli de logistica si a cadrelor si la eliminarea primelor de vacanta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea