Social

#verificare persoane #detine arme neletale #politia romana #siguranta scoli

Politia va verifica toate persoanele care detin arme neletale

Politia romana a anuntat ca va continua activitatile privind siguranta in unitatile scolare, gestionarea starilor conflictuale si va demara o actiune privind posesorii de arme neletale.

Petre Toba ( foto ), seful IGPR, a convocat, in regim de urgenta, o videoconferinta la care au participat factorii de conducere din cadrul IGPR si inspectorii sefi ai politiilor judetene, informeaza un comunicat al Politiei Romane remis Ziare.com.

Astfel, la sediul Inspectoratului General al Politiei Romane, a avut loc o videoconferinta condusa de Petre Toba, in cadrul careia au fost discutate aspecte referitoare la actiunile de anvergura desfasurate de structurile Politiei Romane din ultima perioada.

Totodata, au fost stabilite directiile de actiune privind prioritatile Politiei, pentru perioada imediat urmatoare, in conformitate cu masurile dispuse de catre ministrul Liviu Dragnea , respectiv continuarea activitatilor de asigurare a unui nivel corespunzator de siguranta in unitatile scolare, gestionarea cu fermitate a potentialelor stari conflictuale si demararea unei actiuni, la nivel national, privind posesorii de arme neletale.

Potrivit comunicatului, actiunile ce vizeaza siguranta in scoli vor continua in acelasi ritm, in acest sens fiind planificate, conform planurilor de masuri, atat patrulari cu efective marite in zona adiacenta unitatilor de invatamant, verificari si controale privind dispozitivele de paza, cat si intalniri cu autoritatile publice locale, respectiv primarii, reprezentantii inspectoratelor scolare, ai conducerii scolilor, politiei comunitare si unitatilor teritoriale de jandarmi, in vederea reanalizarii amplasarii dispozitivelor de ordine publica in aceste zone. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea