Social

#politia rutiera #amenzi pietoni #amenzi politia rutiera #traversare neregulamentara

Politia Rutiera a amendat peste 4.000 de pietoni pentru traversare neregulamentara

Peste 4.000 de pietoni au fost amendati pentru traversare neregulamentara, in urma unei actiuni desfasurate intre 9 si 11 august de Directia Rutiera a Inspectoratului General al Politiei.

De asemenea, peste 800 de soferi au ramas fara permis de conducere pentru ca nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

"In perioada 9-11 august, sub directa coordonare a Directiei Rutiere - IGPR, peste 2.400 de politisti rutieri au actionat in trafic pentru prevenirea accidentelor rutiere grave, in special a celor generate de neacordarea prioritatii pietonilor angajati in traversare prin locuri marcate si semnalizate corespunzator sau a celor generate de traversarea neregulamentara", se arata intr-un comunicat al Politiei Romane.

"In timpul actiunii, politistii au aplicat 9.096 de sanctiuni contraventionale pentru diferite nereguli la regimul rutier, dintre care 4.616 pietonilor care au traversat neregulamentar si 844 de conducatorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor", mai informeaza acelasi comunicat.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea