Social

#1 martie #politia romana #flori 1 Martie #politia romana 1 martie

Politia Romana le ofera cadouri de 1 martie doamnelor si domnisoarelor. Afla in ce orase!

Politia Romana va oferi si in acest an flori si martisoare doamnelor si domnisoarelor aflate in trafic de 1 martie, dar si celor pe care prima zi de primavara le va prinde in gari, pe strada sau in malluri. Initiativa, devenita intre timp o traditie, vizeaza toate resedintele de judet ale tarii.

Politia Rutiera va oferi mici atentii doamnelor si domnisoarelor care vor fi surprinse in trafic de 1 martie in principalele interesctii din orasele-resedinta de judet ale tarii.

Tot sambata, Politia Romana va organiza si actiuni preventive dedicate in mod special femeilor. Astfel, polistii si reprezentantii Asociatiei "Necuvinte" vor distribui, pe langa flori si martisoare, pliante cu informatii utile ce vizeaza prevenirea violentei domestice, identificarea potentialilor agresori, apelarea numarului de urgenta 112 etc.

Agentii de politie vor impanzi de 1 martie si Gara de Nord, intre orele 11.00 si 18.00, dar si Aeroportul Henri Coanda (11.00 - 20.00), cu acelasi scop, de a le oferi femeilor un mic simbol al primaverii.

Foto: ziare.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea