Social

#agresor Drumul Taberei

Politia: Noi imagini cu pedofilul din Drumul Taberei

Politistii au publicat noi imagni cu pedofilul din Drumul Taberei, alaturi de un mesaj dur!

“Te vom gasi! Esti prioritatea noastra!” este mesajul care insoteste imaginile cu agresorul!

“In acest context, au fost extinse cercetarile initiale, fiind identificate și cercetate criminalistic alte zone in care autorul agresiunii a fost prezent.

De asemenea, au fost efectuate investigatii intr-un perimetru extins — 50 de strazi, dintre care noua principale, respectiv aproximativ 200 de blocuri.

Au fost identificate alte 25 de camere de supraveghere video in perimetrul de interes, imaginile fiind ridicate in vederea exploatarii.

In ziua de 6 ianuarie cei doi minori au fost examinati la Institutul National de Medicina Legala ‘Mina Minovici’.

Totodata, sunt verificate informatiile cu privire la persoane ale caror semnalmente corespund cu cele ale autorului, activitate prioritara și in perioada urmatoare.

In acest sens, va punem la dispozitie alte imagini obtinute pe parcursul cercetarilor și adresam in continuare rugamintea ca persoanele care detin informatii de interes sa apeleze numarul de urgenta 112”, anunta Compartimentul de Informare si Relatiile cu Publicul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea