Social

#brasovean mort #jaf armat #casa de schimb #trecator

Politia a intocmit portretul robot al atacatorului din Brasov

Politistii au intocmit, pe baza declaratiilor martorilor, portretul robot al atacatorului de la Brasov si il vor prezenta in curand pentru a-l putea identifica.

Agresorul a fost descris de martori ca fiind un barbat de cel mult 30 de ani, cu ten masliniu, inalt de aproximativ 1.65 m, potrivit NewsIn.

"Avem un cerc de suspecti si vom prezenta intr-o conferinta de presa indicii care cu ajutorul mass-mediei ne vor duce la rezolvarea cazului. Agentii de la serviciul de investigare al fraudei se afla in prezent in interiorul casei de schimb pentru a stabili cu exactitate suma sustrasa", a declarat Liviu Naghi.

In cadrul anchetei s-a mai descoperit ca unul din brasovenii impuscati mortal la Brasov joi seara era un simplu trecator care a intervenit in momentul in care angajatele casei de schimb au strigat dupa ajutor, potrivit purtatorului de cuvant al IJP Brasov, L. Naghi.

Se pare ca acesta a incercat sa fuga dupa hot, dupa care acesta s-a intors si l-a impuscat in cap. "Subliniez faptul ca acea persoana care a decedat era trecator prin zona cu un spirit civic iesit din comun, omul a incercat sa ajute persoanele implicate in acest caz, pentru ca angajata casei a cerut ajutor", potrivit purtatorului de cuvant, care a adaugat ca cei doi angajati ai casei de schimb aveau 34 si 35 de ani.

Trei persoane au fost impuscate joi, in jurul orei 17,30, in apropierea unei case de schimb din centrul Brasovului. In urma incidentului, doua persoane au murit si una este grav ranita. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea