Social

#gheorghe pogea #elabora buget #dialog transparenta

Pogea: Bugetul public nu se face pe hol

Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a declarat miercuri ca proiectul de buget pe 2009 va fi unul credibil, bazat pe dialog si maxima transparenta, dar a subliniat ca acesta nu se face pe hol.

"Buget public nu il faci intr-un hol, de aceea cand toate cifrele vor fi gata, vor fi prezentate. Vom avea buget pe 2009", a declarat Pogea in timp ce fugea de ziaristii care il intrebau insistent daca proiectul va fi definitivat pana joi.

Pogea a precizat ca a purtat un dialog deschis cu toti partenerii sociali inainte de a aproba proiectul de buget pe 2009 si astfel vor putea sa prezinte Romaniei un buget credibil.

"Am purtat un dialog deschis cu toti parteneri sociali inainte de aproba bugetul. Cred ca vom reusi sa prezentam Romaniai un buget credibil care sa dea sperante in aceste vremuri de criza. Va fi un proiect de buget bazat pe dialog si maxima transparenta", a mai completat acesta.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.