Social

#consilieri locali pnl #targu mures

PNL si-a inlocuit consilierii din Targu Mures

Presedintele interimar al PNL Targu Mures , Ciprian Dobre, a anuntat, vineri, ca partidul si-a inlocuit ambii consilieri locali in Targu Mures , dupa ce fostul viceprimar Marius Ichim si-a dat demisia din partid, iar Constantin Florea a fost exclus din PNL joi seara.

Cei doi vor fi inlocuiti de Sebastian Pui si Calin Ciontea. Dobre a mai declarat ca PNL va ataca in contencios HCL din 23 decembrie , cand a fost ales un viceprimar de la PD-L.

"Vom ataca toate hotararile luate in acea cvasi-sedinta din 23 decembrie, inclusiv cea a numire a asa zisului viceprimar. Nu vreau sa mai existe niciun dubiu in ceea ce priveste atitudinea PNL. Inteleg presiunile la care a fost supus Marius Ichim pentru a-si da demisia din functia de viceprimar. Inteleg ca orasul este stapanit nu prin lege, ci prin forta", a afirmat Dobre.

Consilierul Constantin Florea, exclus din partid joi seara, in sedinta Biroului Permanent Municipal, a votat in decembrie pentru candidatul PD-L Claudiu Maior la functia de viceprimar. "Este o hotarare care are in vedere faptul ca aveam a doua functie in CL Targu Mures, respectiv viceprimar si este o sanctiune a votului dat fara consimtamantul partidului, fara a exista consultari cu noi", a explicat Ciprian Dobre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea