Social

PNL, PSD si PRM au semnat o alianta pentru Primaria din Covasna

Trei partide romanesti din judet, PNL, PSD si PRM, au semnat ieri o alianta prin care au hotarat sa sustina o lista comuna de consilieri locali, dar si candidatul la functia de primar al PrimarieiCovasna.

Doctorul Nicolae Enea este alesul celor trei partide pentru functia de primar al Covasnei, iar lista consilierilor locali a tinut cont de doua considerente: sa fie cunoscuti pe plan local si sa fie reprezentativi in mediul de afaceri.

Marius Obreja, liderul PNL Covasna, nea declarat ca s-a tinut cont in mod deosebit de aceste calitati si mai putin de apartenenta politica a candidatilor. „Speram ca lista noastra sa convinga cetatenii, candidatii nostri se bucura de suportul mediului de afaceri, un mediu care stie foarte clar ca fara o infrastructura pusa la punct, fara drumuri moderne si canalizare , investitorii nu se vor grabi sa vina. (continuarea in Covasna Media)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Covasna Media

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea