Social

PNL contesta noua conducere a Biroului Electoral Judetean Suceava

Liberalii suceveni au anuntat ca vor contesta noua conducere a Biroului Electoral Judetean Suceava . Anuntul a fost facut de vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Steiciuc, care a precizat ca va trimite este anormal ca BEJ suceava sa fie condus de doi juristi din primaria Suceava , in conditiile in care primarul Ion Lungu va candidat pentru un nou mandat.

„Vom contesta si noi la Biroul Electoral central noua conducere a BEJ Suceava. Locul celor doi juristi in conducerea BEJ nu este corect, in conditiile in care sunt subordonatii primarului Lungu”, a declarat Steiciuc. El considera ca functiile de conducere din cadrul BEJ Suceava ar trebui sa fie ocupate de magistrati, si nu de juristi.

Vicepresedintele liberalilor suceveni a reamintit ca PNL a depus o contestatie la BEJ Suceava prin care semnala faptul ca presedintele Biroului Electoral Municipal Suceava este seful Serviciului Juridic din cadrul primariei Suceava, Paul Iftimie, subordonat direct primarului Ion Lungu. (continuarea in Suceava News)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Suceava News

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea