Social

#amanare #Partidul National Liberal # reducere CAS

PND, despre amanarea reducerii CAS: PDL isi dovedeste impostura

Partidul National Liberal este de parere ca decizia Executivului de a amana reducerea CAS demonstreaza faptul ca PDL se declara in mod fals un partid de dreapta si un sustinator al mediului de afaceri, creand in realitate un climat economic ostil.

"PNL ia act inca o dată de inconsecvenţa si incoerenţa Guvernului, care a hot ărât amanarea reducerii CAS pentru angajatori , la mai putin de o zi dupa ce presedintele Traian Basescu refuza sa recunoasca realitatea crizei economice", potrivit unui comunicat de presa PNL, citat de realitatea.net.

Liberalii considera ca decizia Guvernului este "dovada limpede a imposturii PDL, care se declara in mod fals partid de dreapta si sustinator al mediului de afaceri, cand in realitate nu este decat o formatiune populista, care face promisiuni fara acoperire si incearca sa-si mascheze incompetenta prin diversiuni si manipulari".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea