Social

# ploi torentiale #vremea #prognoza meteo #descarcari electrice #caderi de grindina

Ploile torentiale si caderile de grindina continua si in urmatoarele zile

Astazi, vremea va continua sa fie instabila, cu innorari mai accentuate dupa-amiaza si seara, in sudul, centrul si nord-estul tarii, unde vor exista averse insotite de descarcari electrice, dar si de intensificari de scurta durata ale vantului.

Cantitatile de apa vor depasi astazi 25 l/mp si izolat chiar si 50 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 19 si 30 de grade.

Maine, instabilitatea atmosferica se va mentine, mai ales in jumatatea sudica a tarii, unde se vor semnala averse, descarcari electrice si caderi de grindina. Maximele vor fi cuprinse intre 23 si 27 de grade.

Vineri, vremea va incepe sa se incalzeasca usor. Cerul va prezenta innorari temporare, mai ales dupa-amiaza si noaptea, cand vor exista mari sanse de averse insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Vineri, maximele se vor situa intre 16 si 28 de grade.

Sursa foto: ziarulatac.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea