Social

#ninsori #ploi #starea vremii #conditii meteo #vreme rece

Ploi si ninsori in toata tara! Cum va fi vremea la inceput de saptamana

Saptamana incepe cu vreme deosebit de rece. Pe tot teritoriul tarii se vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie si ninsoare. Iata ce ne asteapta zilele acestea.

 

Luni, vremea va fi deosebit de rece in toata tara. Cerul va fi mai mult innorat iar dupa-amiaza, seara si in sursul noptii de vor inregistra precipitatii sub forma de ploaie. In zonele montane, precipitatiile vor aparea sub forma de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 6 si 13 grade Celsius.

Si la Bucuresti vremea va fi rece pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi innorat si trecator va ploua slab. Vantul va sufla moderat si pe alocuri va prezenta intensificari de scurta durata. Maximele nu vor urca mai sus de 10-11 grade Celsius.

Marti, temperaturile vor creste usor, insa vor ramane in continuare reci pentru aceasta perioada a anului. Pe alocuri sunt posibile ploi de scurta durata, iar la munte este posibl sa apara ninsori. Temperaturile minime vor fi cuprnse intre -8 si 7 grade Celsius iar maxime vor fi cuprinse intre 6 si 15 grade Celsius.

La Bucuresti vremea va ramane deosebit de rece. Cerul va avea innorari, dar conditiile de ploaie vor fi extrem de mici. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime vor fi cuprnse intre 4-6 grade Celsius iar maxime vor fi cuprinse intre 11-12 grade Celsius.

Sursa foto: max-media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea