Social

#lapovita #ninsoare #ploaie #vreme #meteo

Ploi, lapovita si ninsoare in cursul acestei saptamani in tara noastra

Iarna nu pleaca de pe meleagurile romanesti. Acesta este avertismentul pe care il lanseaza meteorologii, dupa ce prognozele arata ca urmatoarele zile vremea in intreaga tara se inrautateste.

Meteorologii spun ca in cursul acestei saptamani iarna se va reinstala pe teritoriul tarii noastre cu nori grei si precipitatii mixte, care vor cuprinde toate regiunile tarii. Luni, va ninge in nord-vestul tarii si vor cadea precipitatii (ploaie, dar si lapovita si ninsoare ) in restul tarii iar marti norii, care vor aduce si lapovita si ninsoare vor pune stapanire pe intreaga tara.  

Conform prognozelor, daca la inceputul saptamanii termometrele vor inregistra temperaturi de pana la 14 grade, de miercuri, inrautatirea vremii va duce mercurul la maxime de 10 grade Celsius, in sud. Specialistii mentioneaza faptul ca acolo unde nu va ninge, va ploua, iar vantul se va intensifica.

Vestile bune vor veni abia pentru sfarsitul saptamanii, atunci cand temperaturile vor creste din nou.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea