Social

#restrictii autostrada #autostrada mare #autostrada soarelui

Pleci spre mare? Ai grija la restrictiile de pe autostrada!

Astazi, circulatia pe Autostrada Soarelui se va desfasura cu restrictii, intrucat angajatii CNADNR efectueaza lucrari de intretinere.

 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Române informeaza ca astazi, in intervalul orar 07,30- 20,00, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta se vor executa lucrari de inlocuire a parapetilor metalici dupa cum urmeaza:

  • Kilometri 167 si 175 inlocuire parapet median motiv pentru care se va circula doar pe prima banda pe sensul catre Constanta;
  • Kilometrul 210 + 300 de metri inlocuire parapet marginal motiv pentru care se va circula pe prima banda si pe a doua banda, a sensului catre Bucuresti.
  • Pe A4 Ovidiu - Agigea se vor executa lucrari de inlocuire a parapetilor metalici, in intervalul orar 07,30 - 20,00, dupa cum urmeaza:
  •  Kilometri 13+700 de metri si 10+800 de metri, inlocuire parapet median motiv pentru care se va circula doar pe prima banda pe ambele sensuri;
  • Kilometri 16+700 de metri si kilometrul 19 inlocuire parapet marginal motiv pentru care se va circula pe prima si pe a doua banda in ambele sensuri.

Le recomandam conducatorilor auto ca la trecerea prin zonele afectate de lucrari sa ruleze cu viteza redusa si sa respecte semnalizarea temporara instalata in zonele amintite.

  •   2015-07-14
  •  

Articol scris de

Cristina Ion

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.