Social

Pleaca si Pancu?! Atacantul negociaza cu Terek Groznii

Ziua si transferul la Rapid. Din pacate pentru fanii giulesteni , se pare ca mai multi fotbalisti de valoare vor parasi gruparea din Grant, iar ultimul pe lista este chiar idolul Daniel Pancu .

Atacantul va parasi cantonamentul din Elvetia in cursul zilei de joi. Asta pentru a putea negocia cu oficialii formatiei Terek Groznii, grupare nou-promovata in prima liga a Rusiei. Grigore Sichitiu , directorul general adjunct al Rapidului, a declarat ca intreaga conducere din Giulesti s-a opus acestei mutari. Dar oferta nu a putut fi refuzata de fotbalist, care se gandeste la viitorul sau financiar, tinand cont ca se apropie de varsta la care se va retrage din fotbal.

„Din pacate, n-a mai fost posibil sa-l oprim din drum. Oferta financiara a rusilor l-a dat totalmente peste cap. In primele doua zile, aici, parca nu i-a mai stat mintea decat la posibilitatea unui castig cu mult mai mare decat i-am putut oferi noi. Inclusiv Peseiro a incercat sa-l determine sa nu plece, asigurandu-l ca joaca un important rol in strategia sa. Patronatul clubului a apreciat totusi ca Pancu si-a facut datoria multi ani pentru Rapid si nu-i poate refuza aceasta sansa de a castiga bani frumosi, tinand cont si de varsta lui. Pancone i-a marturisit antrenorului ca, de data aceasta, alege cu mintea, si nu cu sufletul”, a declarat Sichitiu . Iar ca ultima apreciere a tot ceea ce a facut Pancu pentru Rapid, conducerea clubului n-a avut nicio pretentie financiara in cazul acestui transfer.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea