Social

#inghetare #deces #criogenizare #progres stiinta

Trei cercetatori platesc bani grei pentru a fi inghetati. Afla motivul!

Trei cercetatori de la Universitatea Oxford au hotarat sa-si inghete corpurile sau anumite parti ale acestuia la -196 de grade Celsius dupa ce vor deceda. Acestia spera ca, prin criogenizare, sa revina la viata in viitor, cand stiinta va progresa.

Pentru a le fi inghetate corpurile, acestia trebuie sa plateasca 200.000 de dolari. Deoarece nu au reusit sa stranga o suma atat de mare, doi dintre cercetatori, Nick Bostrom si Anders Sandberg, au decis ca doar capurile sa le fie inghetate dupa moarte, potrivit Independent.co.uk.

Colegul acestora, Stuart Armstrong, a ales insa ca intregul sau trup sa-i fie inghetat, acesta avand posibilitati materiale mult mai mari.

Cercetatorii spun ca in viitor vor putea oferi posibilitatea ca personalitatile si amintirile persoanelor decedate si supuse apoi procesului de criogenizare sa fie descarcate in calculatoare.

Sursa foto: descopera.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea