Social

#capitala #bucuresti #sorin oprescu #plan #urban

Planul Urbanistic General al Bucurestiului trebuie schimbat

Primarul General al Bucurestiului, Sorin Oprescu, a declarat ca va modifica Planul Urbanistic General al Capitalei in urma unor consultari cu urbanisti, structuristi, arhitecti si oameni de cultura . Oprescu, care a incriminat exceptiile din legile ce reglementeaza domeniul constructiilor, a spus ca s-a ajuns deja la la doua intalnire de lucru a acestui grup de specialisti.

"Eu cred ca PUG -ul trebuie modificat. Au trecut 11 ani si nu mai trebuie sa cadem in greseala din lege unde scrie cu exceptie. Cuvantul asta a insemnat o nenorocire. Ii aud /definitie/" title=" AUD ">aud pe multi care spun ca s-a dezvoltat Bucurestiul. Nu este adevarat, sunt mincinosi. S-a dus Bucurestiul singur in nord, pentru ca acolo era resursa. Cand vorbesti de o viziune, vorbesti si de contextul geo-politic in care este asezata tara ta si capitala ei", a declarat Sorin Oprescu.  

 ( citeste continuarea in Realitatea TV )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea