Social

#narilhata #planta femeie #planta

Planta femeie - Crezi ca e adevarat?

Se spune ca plantele Narilhata cresc numai in regiunea Himalaya din India si infloresc la un interval de 20 de ani.

Ai auzit vreodata de aceasta floare, Narilatha sau Liyathambara? A castigat popularitate pe web datorita formei sale care arata ca cea a unei femei goale.

De asemenea, cunoscut sub numele de Narilata, se spune ca plantele de Narilatha cresc numai in regiunea Himalaia din India si infloresc la un interval de 20 de ani.

Florile, asemanatoare unei femei goale, pot fi vazute peste tot pe internet, dar le lipseste credibilitatea. Informatiile despre aceasta floare sunt foarte putine, dar ceea ce o face, de-a dreptul, „mistica” este ca nici nu exista imagini ale copacului si nici jurnalele naturale disponibile. Ideea este ca pare imposibil ca oamenii de stiinta si botanistii sa nu fi descoperit aceasta floare daca exista intr-adevar.

In timp ce povestile antice despre Narilata, care ar putea fi mit, sustin aceste afirmatii, unii cred ca a fost creat doar pentru a atrage atentia si a castiga popularitate pe internet. Dar intrebarea este aici - exista aceasta planta? Daca nu, atunci, care este baza imaginilor care plutesc pe internet?

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea