Social

#victor piturca #fifa #plangere #contract #frf #calificare #ionut lupescu

Piturca va reclama FRF la FIFA

Fostul selectioner al echipei nationale, Victor Piturca , a refuzat oferta lui Ionut Lupescu de 250.000 euro si cei doi vor rezolva problema demiterii in justitie.

Ionut Lupescu , directorul general al FRF, a anuntat ca negocierile cu Victor Piturca au ajuns la final dupa numai o discutie. Piturca refuza sa plece fara intreaga suma de compensare , 600.000 euro.

"Nu am ajuns la nici o intelegere, avem puncte de vedere diferite. Dansul considera ca mai sunt sanse matematice de calificare. Mi-a spus: "imi dati toti banii si reziliam contractul",  insa nu am putut ajunge la un punct comun. Urmatorul pas nu stiu care va fi, el probabil se va adresa unei comisii internationale, probabil la FIFA, pentru a face o plangere", a declarat Lupescu, citat de Cotidianul.

"Nu se pune problema ca as accepta sau ca voi accepta vreo negociere vreodata, vreau sa mi se respecte contractul. Ce suntem, banditi, hoti? Ne aflam in jungla? Nu exista cale de intoarcere, voi merge pana la capat", ar fi spus Piturca, care a refuzat sa dea orice declaratie oficiala despre subiect.

FRF va rezilia unilateral contractul cu Piturca, pentru neindeplinirea obiectivului, calificarea la Cupa Mondiala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea