Social

#piturca #victor piturca #frf #contract #refuz #nationala #fotbal

Piturca refuza cei 250.000 de euro oferiti de FRF

Victor Piturca nu va accepta oferta Federatiei Romane de Fotbal de a-si rezilia contractul pentru a primi in schimb 250.000 de euro . Fostul selectioner este hotarat sa mearga pana la capat astfel incat datele contractului sau sa fie respectate intocmai.

Piturca le-a spus oficialilor federali ca nu va fi de acord sa primeasca cei 250.000 de euro propusi de FRF pentru rezilierea contractului sau. Conform Realitatea TV, fostul selectioner este hotarat sa faca toate demersurile pentru ca datele din contractul sau sa fie respectate intocmai.

Tehnicianul a fost numit la carma nationalei la sfarsitul anului 2004 si a fost demis saptamana trecuta, in urma sedintei Comitetului Executiv al FRF. Cauza demiterii sale a fost seria de partide cu rezultate proaste avute de Nationala, care a dus la o scadere a sanselor de calificare la turneul final din 2010.

In urma sedintei de joi, Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a fost mandatat sa se ocupe de rezilierea contractului cu fostul selectioner, acesta avand posibilitatea de a-i oferi suma de 250.000 de euro pentru a termina contractul inainte de termen. Intelegerea dintre cele doua parti expira la finalul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010 si prevede o clauza de reziliere a contractului de 500.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea