Social

#demis #universitatea craiova #victor piturca

Piturca, dat afara de la Universitatea Craiova

Victor Piturca a fost destituit marti seara din functia de manager general al echipei Universitatea Craiova, anunta realitatea.net.

consiliul de administratie al clubului din Banie a decis suspendarea pe o perioada nedeterminata a contractului de munca al lui Victor Piturca, cat ele ale stafului sau tehnic.

"Intrunit de urgenta marti seara, Consiliul de Administratie al Universitatii Craiova a decis urmatoarele: suspendarea contractului de munca pe o perioada nedeterminata a lui Victor Piturca, suspnedarea pe o perioada nedeterminata a contractelor de munca ale lui Eugen Neagoe , Gabriel Boldici, Silvian Cristescu , Martin Tudor, Marius Dima si Florin Marin, amanarea reunirii locului de jucatori pentru vineri, 14 ianuarie, urmand ca pana duminica, 16 ianuarie, sa fie numit un staf tehnic interimar", se arata intr-un comunicat al clubului Universitatea Craiova.

O posibila cauza a demiterii lui Piturca ar fi disensiunile dintre el si patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, acesta din urma afirmand ca “regreta enorm" ca l-a adus la echipa.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea