Social

#gigi becali #steaua #victor piturca

Piturca: Becali spune tampenii, dar m-as intoarce la Steaua

Victor Piturca a sustinut, luni dupa-amiaza, o conferinta de presa, in care a vorbit despre cauzele care au dus la demisia lui de la Steaua.

Acuzat de Gigi Becali ca a cerut " garantii " de peste 20 de milioane de euro pentru a ramane la Steaua, fostul antrenor al "ros-albastrilor" sustine ca acestea sunt prostii marca Gigi Becali.

"Nu aveam aceasta discutie daca Gigi Becali nu vorbea duminica si spunea niste tampenii, conform carora i-as fi cerut eu nu stiu cate milioane de euro. Nu este adevarat. I-am cerut un teren cotat la 3-4 milioane de euro drept 'garantii' ca nu jigneste jucatorii si suporterii. O faceam pentru binele lui si al echipei, nicidecum ca vroiam eu banii", a spus Piturca.

Piturca a dezvaluit si salariul pe care il avea la Steaua: "Eu vroiam un 600.000 de euro pe an, el mi-a zis ca n-are bani si mi-a propus 300.000 de euro si bani din obiectiv. Am acceptat pentru Steaua, dar si pentu Gigi Becali. Aveam obligatia sa revin si sa ajut Steaua."

Chiar daca avea un salariu mare , Piturca crede ca Becali nu l-a vrut la Steaua: "Gigi n-ar fi vrut ca eu sa vin la Steaua, cred ca eram ultima solutie".

S-ar intoarce

Desi nu i-au fost respectate cerintele si chiar a fost jignit de Gigi Becali, Victor Piturca s-ar intoarce la Steaua, daca finantatorul "ros-albastrilor" ar fi de acord cu garantiile impuse de el, care acum vor fi duble.

"M-as intoarce la Steaua, dar as dubla pretentiile mele de garantii. Eu nu m-am certat cu Gigi, chiar daca el m-a facut jigodie la intalnirea pe care am avut-o duminica cu suporterii", a mai zis Piturca.

"Am un regret ca plec si-mi las baietii singuri, dar nu-mi pare rau ca am venit la Steaua, fiinca lumea a vazut ce inseamna Piturca ca antrenor si manager", a continuta Piti.

Mihai Stoica , vinovat de schimbarea lui Becali

Victor Piturca e de parere ca Gigi Becali a ajuns sa critice si jigneasca orice antrenor si jucator din cauza lui Mihai Stoica.

" Giovani Becali mi l-a prezentat pe Gigi si mi-a zis ca are nevoie de bani. I-am dat banii si de atunci tot timpul l-am ajutat. Gigi are multe calitati, dar s-a schimbat de cand a lucrat cu Mihai Stoica", a afirmat Victor Piturca.

"Becali nu-mi mai e prieten de cand am plecat prima oara de la Steaua. De atunci a inceput sa ma jigneasca si sa-i permita lui Stoica sa ma jigneasca", a continuat Piturca.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea