Social

#selectioner #fotbal #echipa nationala #frf #ionut lupescu #victor piturca #gica hagi #razvan lucescu #mircea lucescu

Piturca a plecat. FRF alege intre Razvan Lucescu si Gica Hagi

Dupa ce Victor Piturca a hotarat sa accepte oferta imbunatatita de reziliere a contractului cu echipa nationala, in valoare de 300.000 euro, la FRF se asteapta numirea noului selectioner. Favoritii in cursa sunt Razvan Lucescu si Gica Hagi .

Refuzul lui Piturca de a accepta incheierea contractului pentru 250.000 euro s-a inmuiat odata ce directorul general al FRF, Ionut Lupescu , a adaugat inca 50.000 euro ofertei initiale.

"Am o intelegere verbala cu Victor Piturca pentru rezilierea contractului sau cu FRF. Ne vom intalni in acesta saptamana sa semnam si actele, pentru a deveni totul oficial. Suma este de 300.000 de euro", a spus Lupescu, citat de Realitatea.net.

Mircea Lucescu nu a acceptat functia de antrenor al nationalei de fotbal a Romaniei, scurtand astfel lista posibililor selectioneri la patru nume: Ioan Andone, Razvan Lucescu, Dan Petrescu si Gica Hagi.

Surse federale, citate de Evenimentul Zilei, sustin ca viitorul tehnician va fi ales dintre Razvan Lucescu si Gica Hagi. Ambii au negat ca au fost contactati de federatie, dar se bucura de influenta lui Mircea Lucescu si respectiv, Nicu Gheara .

Daca Lucescu jr este inca sub contract cu FC Brasov, Hagi si-a concentrat in ultima vreme fortele asupra academiei de fotbal care ii poarta numele. El s-a declarat interesat de preluarea nationalei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea