Social

#Donuts Slide #Pista Tubing

Pista Tubing (Donuts Slide)

Inca de la conceperea lor, dispozitivul de distractie Pista Turbing (Donuts Slide) este incredibil si „cool” sa il amplasezi intr-un centru comercial sau sa-ti dezvolti o afacere profitabila, amplasandu-l intr-un parc de distractii. Una dintre specialitatile waterboyz.ro este vanzarea unor astfel de amplasamente pentru amenajarea locurilor de distractii. Pista Turbing (Donuts Slide) este un amplasament pentru interior sau pentru exterior, care permite alunecarea pe o pista, folosind un tub special conceput, cu centre degajate, ca o gaura de „gogoasa”. Este o activitate controlata care asigura distractie pentru intreaga familie. Pista Turbing este o activitate fantastica, distractiva si sigura si este una dintre cele mai populare caracteristici ale unui centru de distractii. Donuts Slide sunt inele mari gonflabile care permit asezarea utilizatorului individual sau legate impreuna cu alti utilizatori, in timp ce aluneca pe pista. Pista Turbing (Donuts Slide) este o activitate excelenta pentru copii si pentru adulti deopotriva. Se pot organiza sesiuni pentru grupuri mari sau mici, petreceri aniversare sau petreceri private. 

Pista Turbing (Donuts Slide) - Pret

In pretul dispozitivului Pista Turbing (Donuts Slide) sunt incluse transportul si montajul, iar acest lucru reprezinta 15% din valoarea totala a produsului. Donuts Slide este confectionat din covorase din plastic colorat, verde sau negru. Dispozitivul poate fi amplasat pe jos, iar copiii aluneca in siguranta intr-o gogoasa intarita, fiind utilizat ca dispozitiv autonom. Donuts Slide poate fi echipat cu scari pentru a urca. Cu toate acestea, Donuts Slide ofera si mai multe provocari atunci cand face parte dintr-o structura de joc. Copiii se confrunta cu provocari suplimentare, deoarece trebuie sa urce pe structura inainte, de a ajunge la Donuts Slide. ”Gogosile” sunt fabricate din covorase cu structura deschisa. Este foarte important ca aceste elemente sa fie curatate cel putin o data pe an. Isi vor pastra stralucirea daca sunt tratate in mod regulat cu o acoperire speciala. Acest lucru va imbunatati, de asemenea, proprietatile de frecare, permitand copiilor sa alunece mai usor si mai repede. Pista Turbing (Donuts Slide) este un diapozitiv care atrage privirile copiilor. Cu ajutorul designului inovativ si estetic al structurii de joc, se poate crea un paradis pe care copiii nu par sa oboseasca niciodata sa se joace. Noutatea si impactul vizual puternic vor face, de asemenea, parcul tematic interior sa fie un subiect fierbinte in oras.

Pista Turbing (Donuts Slide) – O afacere profitabila

O astfel de afacere este de multe ori detinuta de familie si nu necesita investitii serioase. In ciuda factorului sezonier, atractiile „aproape de plaja” sunt destul de atractive pentru firmele mici, deoarece turistii cresc afacerea. Cei care prefera sa se angajeze intr-o afacere ceva mai serioasa, au nevoie  de mai multe dispozitive, pentru a crea un set de atractii si propria afacere. Pe de o parte, mobilitatea este benefica: structurile sunt usor de instalat, plata este convenabila, iar antreprenorul nu are nevoie sa cheltuiasca bani pentru amenajarea teritoriului. Obiectivul principal al unui astfel de proiect, este de a umple vidul de divertisment din oras. 

Pista Tubing (Donuts Slide) este destul de capabil de a oferi perspective de dezvoltare ulterioara, nefiind  limitat de dimensiunea orasului in sine.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea