Social

#piese Nottara #teatru suspendat #cladiri cu risc seismic #teatrul nottara #teatru

Piesele de la Nottara nu se mai tin! Teatrul si-a suspendat activitatea!

Teatrul Nottara din Bucuresti si-a suspendat activitatea pe termen nedefinit, in urma promulgarii de catre presedintele Klaus Iohannis a legii care prevede interzicerea desfasurarii de activitati in cladirile cu risc seismic ridicat, pana la consolidarea acestora.

“Avand in vedere dispozitiile Legii nr. 282/2015, publicata in Monitorul Oficial nr. 806 din 19 noiembrie 2015, de completare si modificare a Ordonantei Guvernului nr. 20/1994, privind masuri pentru reducerea riscului seismic al constructiilor existente, va aducem la cunostinta cu regret faptul ca, incepand cu data de 23.11.2015, teatrul nostru este obligat sa dispuna suspendarea organizarii tuturor spectacolelor si evenimentelor programate in salile situate in Bd. Magheru nr. 20, sectorul 1, pe termen nedefinit”, se arata intr-un anunt adresat spectatorilor.

Totodata, in acel anunt, publicat pe site-ul institutiei teatrale, spectatorilor li se aduce la cunostinta faptul ca isi pot recupera banii aferenti biletelor cumparate pentru spectacolele anulate.

“De asemenea, va asiguram ca teatrul a depus si va depune, la toate autoritatile competente, absolut toate diligentele necesare pentru rezolvarea de urgenta a acestei situatii, solicitand Primariei Municipiului Bucuresti, in subordinea careia ne aflam, inclusiv punerea la dispozitie a unui alt spatiu, in vederea sustinerii temporare a reprezentatiilor noastre”, se mai arata in anuntul citat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea