Social

#palmieri #piedone #sectorul 4

Piedone schimba vegetatia sectorului 4

Intersectia Constantin Brancoveanu a fost personalizata cu 350.000 de lei. De acum, cetatenii sectorului 4 nu-si vor mai da intalnire la Mc-ul de la Brancoveanu, ci „la palmieri “. 18 arbori subtropicali au fost plantati in rondul intersectiei, pe langa gardul verde decupat sub forma de si iedera, care supravietuiesc in toate sezoanele.

„Intersectia aceasta trebuia sa coste 10 miliarde de lei vechi, conform proiectului facut de Inimaroiu (n.r. - fostul primar al sectorului, Adrian Inimaroiu). Eu am facut economie si am dat doar 3 miliarde, iar restul au fost investiti in sase parcuri “, primarul sectorului 4, Cristian Popescu- Piedone .
Publicitate

Primarul nu a ales palmierii intamplator. „Eu nu fac ca aceia dinaintea mea, sa plantez niste anul acesta, iar la anul sa dau alti bani, pentru alte floricele . Palmierii astia au zece ani garantie. La toamna, ii ducem in serele Administratiei Domeniului Public si plantam in locul lor braduleti argintii, pentru sezonul de iarna“, explica Piedone.

Continuarea in Cotidianul. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea