Social

##photobooth # cabina foto #spatii comerciale # cabina foto bucuresti

Photo-fun in marile centre comerciale din Bucuresti

O altfel de experienta... la mall

Suntem atat de obisnuiti cu petrecerea timpului liber in mall, incat uitam – cateodata – sa ne bucuram de toate facilitatile pe care o astfel de experienta ni le ofera. O sesiune de shopping sau o masa servita impreuna cu prietenii ori familia se poate transforma oricand intr-o amintire placuta. Pentru a o pastra in memoria afectiva cat mai mult timp, va propunem o vizita scurta la una dintre cinci cabine foto BW Photo Booth din Bucuresti, amplasate in marile centre comerciale.

Trebuie sa recunoastem, orice moment poate fi un prilej de distractie. Noi va propunem sa le maximizati pe toate, zambind in fata camerei foto. Iar, la sfarsit, sa ramaneti si cu o amintire, care ia forma pe care o alegeti. Daca sunteti de acord ca propunerea noastra suna interesant, va invitam sa aflati mai multe despre cabinele foto din mall-urile bucurestene.

Zambete, voie buna si distractie

Sunteti in oras la cumparaturi? V-ati delectat cu un pranz hranitor sau cu o cina copioasa? Tocmai ati iesit de la cinema? Urmeaza sa mergeti la mall? Dati-va intalnire la cabina foto si asigurati-va ca amintirile pe care le creati vor ramane cu voi mult timp.

Optiunile pe care le ofera cabinele foto BW Photo Booth sunt diverse si garanteaza un plus de distractie in orice moment al vizitei la mall. Formatul fasie, disponibil atat in varianta color, cat si alb-negru, este preferatul tuturor. Fotografiile se listeaza pe loc si sunt disponibile in doar cateva secunde. Mai mult, daca preferati un format mai mare, puteti alege sa realizati oricare si oricate colaje tematice dintre cele disponibile. Spre deosebire de fasii, colajele se listeaza o singura data, pe o coala de 10 x 15 cm. Chiar si asa, ambele tipuri de fotografii se pot relista si sunt disponibile si in format digital, pe cloud, de unde le si puteti descarca si distribui in mediul virtual.

Spontaneitate, entuziasm, stare de bine – toate va sunt la indemana in Bucuresti, cu ajutorul cabinelor foto BW Photo Booth. Dati frau liber imaginatiei si pozati-va in cele mai haioase ipostaze. Cu cat mai colorat si mai amuzant, cu atat mai distractiv!

Avantaj suplimentar: Poze tip ID, tiparite pe loc

Da, ati citit bine. Acum, puteti face fotografii tip buletin la minut in Bucuresti, fara sa fie nevoie sa mergeti la studio pentru a avea tot ce va trebuie pentru noua legitimatie de calatorie, carnetul de student sau diploma de absolvire. Pozele „tip buletin” sunt necesare tuturor, avand intrebuintari diverse. Vizitand oricare dintre cabinele foto BW Photo Booth din marile centre comerciale din capitala, veti obtine exact ce aveti nevoie.

Asa-numitele „poze 3/4” sunt realizate cu ajutorul unei camere foto ce foloseste tehnologie de ultima generatie. in plus, voi alegeti varianta care va place pentru listare, selectand optiunea preferata direct pe ecranul cabinei. Rezultatul unei astfel de sesiuni foto consta in 8 fotografii tip ID, fiecare avand dimensiunea standard de 3,5 x 4,5 cm.

Unde gasiti BW Photo Booth in Bucuresti

Cei de la BW Photo Booth opereaza nu mai putin de cinci cabine foto in Bucuresti. Acestea sunt amplasate in centrele comerciale importante, pentru a fi cat mai aproape de voi. Pentru sesiuni foto rapide, atat cu prietenii sau familia, cat si individual, vizitati cabinele foto din AFI Cotroceni, Promenada Mall, Mega Mall, Bucuresti Mall sau Plaza Romania. Bucurati-va de formatele si optiunile disponibile. incercati-le pe toate!

Daca sunteti pusi pe distractie, recomandam formatul strip, care surprinde 4 cadre si se listeaza in dublu exemplar. Sau – de ce nu? – unul dintre colajele tematice. Ce mod mai bun de a va exprima creativitatea decat intr-un cadru personalizat cu elemente grafice deosebite?

Daca aveti nevoie urgenta de fotografii tip buletin, optiunea ID este pentru voi. Asezati-va in cabina, trageti perdeaua si urmati instructiunile de pe ecran. Veti avea pozele imediat si le veti putea folosi acolo unde va sunt necesare.

Mai multe detalii pe www.cabinefoto.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea