Social

#halloween #petrecere

Petrecerea de Halloween la tine acasa

Daca nu vrei sa iesi din casa si vei dori sa iti astepti prietenii vampiri la o petrece "home made", atunci iata cateva idei pentru a organiza propria ta petrecere. Ce este Halloween-ul fara o petrecere, fara masti, fara vampiri si varcolaci sau dovleci? Daca nu aveti la dispozitie o casa “bantuita”, cu putina imaginatie, puteti organiza “infioratoarea” petrecere chiar acasa la dumneavoastra.

Si cum puteti da o imagine sinistra unei camere calde si primitoare? Nimic mai simplu: aveti nevoie de cateva baloane negre pe care sa le atarnati si o veioza cu lumina verde incandescenta si “panza de paianjen” realizata dintr-un material sintetic. De asemenea, nu trebuie sa uitati de dovlecii care ofera tot farmecul. O alta idee minunata, pentru a intra si mai mult in atmosfera specifica Halloween-ului, este aceea de a cauta un CD cu sunete fantomatice (sau Monster Mash , Michael Jackson- Thriller ).Retineti ca acestea trebuie sa se auda foarte incet, pentru a creea starea de spirit perfecta.

Costumele. Atat dumneavoastra cat si cei invitati la petrecere trebuie sa aveti costume cat mai reprezentative pentru sarbatoare. Unele le puteti face chiar cu cateva haine din propria garderoba, iar daca vreti ceva mai deosebit, le puteti cumpara sau inchiria.

Fantoma. Ce poate fi mai simplu decat sa te costumezi in fantoma?! Un cearceaf alb pe care il poti taia in jurul ochilor si la buzelor. Pentru a-i da mai multa persoanalitate, poti picta cearceaful in zona fetei.

Pirat: o palarie veche sau o bandana pusa pe cap, un ochi acoperit, o camasa alba cu volane, o centura negra in jurul taliei, un carlig in loc de mana si o sticla de rom te vor face sa pari un pirat adevarat.

Vrajitoare :o mantie neagra, o palarie cat mai ascutita, cateva cosuri facute cu o carioca, un par bine tapat si o matura, cu siguranta o sa va transforme in cea mai fioroasa vrajitoare.

Masa… In primul rand trebuie sa stiti daca se va servi masa, sau daca vor fi numai gustari. Esentiala este prezenta placintei cu dovleac si a vinului rosu. De asemenea, puteti avea pe masa mere coapte , tarte cu fructe, salate de fructe, foarte multe bomboane, fructe uscate (nuci, migdale sau fistic).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea