Social

#excursie Thailanda #excursie last minute #petrecere #alcool

Petrecareti, nu gluma! Au iesit la o bere in Anglia si s-au trezit in Thailanda

Doi tineri britanici s-au trezit in Thailanda, dupa ce au petrecut si au baut o noapte intreaga in Middlesbrough.

Philip Boyle, in varsta de 33 de ani, si-a convins prietenul, Jamie Blyth, sa plece impreuna intr-o excursie last minute, dupa ce au consumat cateva pahare de alcool. Cei doi iesisera sa bea o bere, dar in jurul orei 01:00 Philip a sunat si a comandat un taxi care sa-i conduca la aeroport.

"Dupa ce am glumit pe diverse teme, Jamie m-a intrebat daca am pasaportul la mine pentru a putea calatori in Thailanda. Am crezut ca nu vorbeste serios si am incercat sa-i spun ca sunt locuri din Middlesbrough pe care le-am putea vizita mai usor", a marturisit Philip. "A fost insa una dintre acele idei proaste care se dovedesc a fi de fapt bune", a mai spus acesta, amuzat si incantat de mica excursie.

Soferul de taxi care i-a dus la aeroport a declarat ca Jamie este vestit pentru aceste calatorii de ultim moment si ca el insusi l-a mai condus catre avion de vreo patru ori.

Cei doi prieteni au revenit in Anglia dupa o zi si nu regreta nici o clipa aventura.

Sursa foto: metro.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea