Social

#alianta psd pnl #pnl opozitie #petre roman

Petre Roman: PNL trebuie sa stranga din dinti in Opozitie

Fostul lider al Partidului Democrat, Petre Roman, care a candidat la alegerile din 30 noiembrie din partea Partidului National Liberal, a declarat marti, intr-o emisiune la RFI , ca liberalii trebuie sa stranga din dinti in Opozitie pentru un bun rezultat "un pic mai tarziu".

"Daca PNL reuseste sa stranga din dinti, daca oamenii nostri inteleg ca un gest de demnitate nu poate fi ca o strafulgerare, dupa uitata, un gest de demnitate trebuie continuat printr-o atitudine de demnitate si printr-o aceea munca facuta cu demnitate, atunci avem sansa, repet, strangand bine din dinti, tinand capul sus cat mai vizibil, sa avem un bun rezultat un pic mai tarziu", a declarat Petre Roman la RFI.

El a facut cateva consideratii si cu privire la posibilitatea ca, in opozitie, Partidul Liberal sa se destrame. "Un partid in Opozitie este uzat numai daca este un partid fara istorie, un partid de adunatura. Nu cred ca asta-i cazul Partidului National Liberal. PNL a ales un drum nu usor, dar un drum corect, un drum al unei anumite demnitati in identitatea lui".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea