Social

#petitie online #legea inregistrarii convorbirilor #legea 298/2008

Petitie online impotriva Legii inregistrarii convorbirilor telefonice

Toti cei care nu sunt de acord cu prevederile Legii 298/2008, care prevede inregistrarea pentru sase luni a convorbirilor telefonice si emailurilor, isi pot exprima nemultumirea semnand petitia online inregistrata pe Internet in urma cu doua zile.

Intitulata " Petitie impotriva (si pentru abolirea) legii nr. 298/2008 (privind retinerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de retele publice de comunicatii...)", petitia este adresata Guvernului Romaniei si poate fi semnata aici.

Pana la data redactarii acestei stiri, petitia fusese semnata de 5.729 de romani si inregistrase nu mai putin de 103 comentarii. Potrivit textului publicat pe Internet, legea este vadit neconstitutionala , deoarece "potrivit Art. 28 din Constitutia Romaniei , 'secretul scrisorilor, al telegramelor, al altor trimiteri postale, al convorbirilor telefonice si al celorlalte mijloace legale de comunicare este inviolabil'"!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea