Social

#pegas #black friday #vanzari

Peste un milion de lei au reprezentat vanzarile Pegas in perioada Black Friday

In perioada 18-30 noiembrie 2016, Pegas a adus reduceri de pana la 90% la biciclete si accesorii de bicicleta, astfel incat suma totala a comenzilor a depasit un milion de lei, asa cum Atelierele Pegas preconizau chiar inainte de campanie.

Cum era de asteptat, comenzile de biciclete au fost cele mai numeroase, 890 de biciclete Pegas avand deja noi proprietari. De asemenea, vanzari record au avut loc si pentru piese si accesorii, precum si patine cu rotile, care au fost comandate de 337 de pasionati ai skatingului.

"Anul acesta, am marit considerabil stocurile pentru cea mai mare promotie nationala. Totodata, am prelungit cu trei zile perioada initiala de campanie pentru a multumi cat mai multi clienti doritori de Pegas. imbucuratoare pentru noi au fost si reactiile online - fanii Pegas semnalau faptul ca reducerile noastre sunt reale, ca au mai gasit biciclete pe stoc si ca am raspuns destul de prompt mesajelor lor. Faptul ca am depasit un milion de lei din vanzarile Black Friday ne demonstreaza ca planul nostru de a lansa fabrica de productie Pegas e tot mai aproape de realitate," explica Andrei Botescu, fondatorul Atelierelor Pegas.

Anul acesta, Pegas isi propune o crestere de peste 300% a vanzarilor de biciclete urmand ca peste doi ani sa ajunga la masa critica de biciclete necesara pentru a lansa o fabrica de productie integral in Romania.

Reducerile au fost active atat pe www.bicicletapegas.ro, cat si in magazinele din Vasile Lascar 144, si Mall Promenada, dar si in reteaua nationala de dealeri Pegas.

Recent, compania a lansat franciza Pegas pentru cei interesati sa se dezvolte in zona antreprenoriala si linia de camasi cu brandul de traditie Braiconf, pentru a intampina nevoile biciclistilor urbani.

Dupa patru ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii '70-'80, Atelierele Pegas au adus publicului 15 noi modele special create pentru toata familia. Pana in prezent, peste 13.000 de biciclete din noile colectii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

In octombrie 2015 proiectul Pegas a trecut la un nivel superior prin atragerea unui investitor de anvergura. Prin parteneriatul cu Network One Distribution, brandul Pegas isi va accelera dezvoltarea la nivel national si international. in urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea