Social

#rosia montana #protest rosia montana # cianuri rosia montana #gaze de sist

Peste 2.000 de oameni au protestat fata de proiectul Rosia Montana

Peste 2.000 de persoane s-au adunat, duminica, in Piata Universitatii si au marsaluit pana in Piata Victoriei, in fata Guvernului, pentru a-si exprima dezacordul fata de proiectul ce vizeaza exploatarea aurului din zona Rosia Montana, aprobat saptamana trecuta de Guvern.

Inainte de a se aduna in Piata Universitatii, protestatarii au incercat sa convinga cat mai multe persoane sa vina la mars prin intermediul unui mesaj pe reteaua de socializare Facebook.

"1 septembrie 2013 este zi de lupta impotriva cianurii si fracturarii! Facem un apel catre cei care vor iesi duminica in strada, indiferent pentru care dintre cele doua cauze: nu uitati ca Romania se afla acum sub asediu! Rosia Montana si Barladul reprezinta stalpii de rezistenta! Sa ne facem ambele mesaje auzite, din Bucuresti la Barlad, din Cluj la Timisoara, Brasov, Alba Iulia, Tg. Mures, Iasi, Bruxelles sau Viena! Solidaritate!", a fost anuntul postat de organizatorii marsului pe pagina de Facebook.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea