Social

#politisti #politia rutiera #manifestari #ordine publica #mobilizare

Peste 11.000 de politisti vor asigura ordinea in perioada Revelionului

Pentru mentinerea ordinii si sigurantei publice de Revelion, cand in Capitala si in 33 de judete sunt programate 130 de manifestari publice, au fost mobilizati peste 11.000 de politisti. Organele de ordine vor actiona zilnic, pana miercuri, 2 ianuarie, potrivit informatiilor oferite printr-un comunicat oficial al Politiei Romane.

Activitatile de mentinere a ordinii publice sunt realizate de 11.440 de politisti, dintre care 7.549 sunt de ordine publica, 1.908 lucreaza la serviciul rutier, 1.510 provin din alte structuri, iar 473 de politisti sunt constituiti in rezerve de interventie.

Pentru a fluidiza circulatia si a preveni incidentele nedorite, Politia Rutiera va actiona in perioadele in care se inregistreaza trafic intens, pe intreaga retea de drumuri nationale.

Pentru a marca trecerea dintre ani, primariile din 33 de judete si din Capitala au organizat 130 de manifestari publice de amploare, precum concerte, focuri de artificii sau spectacole de datini.

Sursa foto: impactingorj.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea