Social

#timisoara #bucuresti #protest #romania #tigani

Peste 100 de rromi protesteaza in Bucuresti si Timisoara

Peste 100 de rromi protesteaza , luni, in Bucuresti si Timisoara fata de "repatrierile voluntare" efectuate de statul francez.

Aproximativ 100 de persoane de etnie acasa .ro/rroma" title="rroma">rroma protesteaza in fata Ambasadei Frantei la Bucuresti, oamenii fiind nemultumiti si de lipsa atitudinii statului roman fata de actiunile Frantei.

Protestatarii poarta tricouri albe inscriptionate "rrom pakivalo" (n.r. rrom respectabil-n.r) si scandeaza "Libertate. Egalitate!", " Stop expulzarilor!", noteaza Mediafax.

Totodata, rromii poarta pancarde pe care sunt notate "Stop Sarkozy", "Summit of shame ", "Stop amprentarilor", fluturand foi A4 cu amprente.

Potrivit sursei citate, astfel de proteste au avut loc, luni dimineata, si in fata Prefecturii Timis, unde s-au adunat aproximativ 40 de persoane de etinie rroma. Organizatorii actiunii au declarat ca la acest protest au participat si persoane care au fost "inselate" de statul francez.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea