Social

#testare coronavirus # coronavirus romania #coronavirus #arena nationala #bucuresteni

Peste 10.000 de bucuresteni, testati pe Arena Nationala pentru coronavirus

Peste 10.000 de bucuresteni vor fi testati pe Arena Nationala pentru a se stabili daca au avut sau nu coronavirus. In acest fel, autoritatile doresc sa afle care este procentul de persoane care au avut virusul, dar au fost asimptomatice.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca astazi se va da startul proiectului privind testarea bucurestenilor care nu au simptome de cironavirus. Testele nu vor fi rapide, ci de tip anticorpi, si se vor realiza pe un esantion de 10.500 de bucuresteni, in prima faza.

"Maine (luni - n.r.) voi organiza o conferinta de presa impreuna cu cei sase primari de sectoare, in care vom da start proiectului de testare de tip anticorpi, acea picatura de sange din buricul degetului pe un esantion deja realizat de catre specialistii INSP de 10.500 de bucuresteni din toate sectoarele Capitalei, pe diferite grupe de varsta, din majoritatea cartierelor bucurestene", a spus Gabriela Firea, potrivit realitatea.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea