Social

# tari straine #carantina #calatorii #vaccinare #vaccin

Persoanele care se vaccineaza au sanse sa nu stea in carantina la intrarea in alte tari

A inceput un nou an, iar multi se tem sa-si faca planuri de vacanta pentru aceasta vara pe fondul pandemiei de coronavirus, dar si a carantinelor care se impun la intrarea intr-o anumita tara.

 

 

Raed Arafat, secretar de stat in cadrul MAI, a declarat ca persanele care se vaccineaza au mari sanse sa nu fie nevoite sa stea in carantina in momentul in care intra intr-o alta tara.  

„Clar ca cei care se vaccineaza au sansa la vara, daca vor sa mearga in alte tari, au sansa sa mearga fara conditionari de carantinare si asta mult mai mari decat cei care nu sunt vaccinati. (...) Sa vedem, din nou, decizia discutiilor care vor fi in Comisia Europeana. Noi vrem o abordare europeana, dar unele tari este posibil sa aiba o abordare a lor pe masuri de protectie”, a declarat Raed Arafat la Digi24, luni seara, precizand ca unele state s-ar putea sa impuna obligativitata vaccinarii turistilor.

Arafat spune ca este un semn pozitiv ca lumea vrea sa se vaccineze.

„Important este ca faptul ca vrea lumea sa se vaccineze. Este un semn pozitiv. Eu sper ca multi dintre ezitanti sa isi schimbe parerea si sa vina si ei la vaccin, iar daca acum suntem limitati la Pfizer BioNTech, in urmatoarea perioada vor veni si dozele de la Moderna si de la Astra Zeneca, care se pare cantitatea va fi mai importanta si atunci clar putem creste viteza cu care se vaccineaza”, a mai declarat Arafat, potrivit News.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea