Social

Pentru moment, abonatul blat nu poate fi contactat

"Telefoanele unor presedinti din Divizia A sunt ascultate".

Declaratia facuta de Dumitru Dragomir , seful LPF, nu i-a surprins pe conducatorii cluburilor din campionatul intern, unii dintre ei considerand benefica o asemenea practica.
Plecand de la situatia din Italia, unde procuratura din Torino a interceptat convorbirile telefonice ale directorului general de la Juventus, Luciano Moggi, care isi alegea arbitrii la meciurile din Serie A si cele din Champions League cu ajutorul vicepresedintelui Comisiei de Arbitrii de la UEFA,
Dragomir a marturisit ca unii presedinti de la noi au telefoanele ascultate, motiv pentru care in fotbalul autohton nu se mai fac blaturi.



IN SLUJBA FOTBALULUI

Cei mai multi dintre conducatorii echipelor din Divizia A ne-au declarat ca nu stiau ca se practica asa ceva, insa nu au parut deloc surprinsi de afirmatia lui Dumitru Dragomir. Cel mai controversat presedinte de club din Romania, seful Gloriei Bistrita, ne-a marturisit ca ar fi cel mai fericit daca ar fi adevarat si telefoanele sale sunt ascultate, pentru ca astfel ar dovedi ca este "curat". "Sincer, nu am auzit de asa ceva in lumea noastra", a inceput Jean Padureanu , "insa nu m-ar deranja absolut deloc. Din contra, cred ca ar fi singurul lucru care m-ar dezvinovati din toate punctele de vedere", a conchis cel supranumit "Lordul".



SE INTERCEPTEAZA CONVERSATII INTIME

Finantatorul lui FC Vaslui este sigur ca telefoanele sale sunt ascultate. "Chiar daca ma deranjeaza, ce pot sa fac? Stiu sigur ca sunt ascultate telefoanele nostre, mai ales ca suntem si oameni de afaceri... probabil e mai placut, ca avem conversatii interesante", a punctat Adrian Porumboiu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea