Social

#pensii #pensie

Pensiile vin mai devreme in decembrie

Pensiile vor fi achitate in avanas in luna decembrie astfel incat toti beneficiarii sa primeasca banii inainte de Sarbatorile de Iarna, au anuntat reprezentantii Companiei Nationale Posta Romana , potrivit unui comunicat remis presei.

"Pentru a veni in sprijinul tuturor beneficiarilor in perioada Sarbatorilor de iarna, Posta Romana a convenit, de comun acord cu Casa Nationala de Pensii Publice si Casele de Pensii sectoriale ( Ministerul Apararii Nationale , Ministerul Administratiei si Internelor , Serviciul Roman de Informatii), achitarea in avans a drepturilor de protectie sociala din sistemul public de pensii, asigurari sociale de stat, IOVR, agricultori si pensii militare", se arata in comunicat.

Astfel, in perioada 12 - 23 decembrie, platile se vor efectua la domiciliul beneficiarilor, iar pana la data 29 decembrie, la ghiseele subunitatilor postale, pentru titularii de drepturi avizati la domiciliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea