Social

#pensii #platite in avans #posta romana

Pensiile aferente lunii decembrie vor fi distribuite in avans

Plata pensiilor de asigurari sociale de stat, pentru agricultori si cadrele militare, precum si a celorlalte categorii de pensii se va face in perioada 10- 24 decembrie 2008.

Plata pensiilor de asigurari sociale de stat se va face imediat dupa virarea banilor de catre partenerii de conventii, informeaza Compania Nationala Posta Romana (CNPR).

In acelasi timp cu achitarea drepturilor banesti vor fi distribuite taloanele mov (aferente pensiilor platite pe card sau in cont curent), precum si taloanele de Calatorie CFR, anunta CNPR.

Astfel, in perioada 10-24 decembrie 2008 pensiile curente si taloanele CFR vor fi distribuite de catre factorii postali la domiciliul beneficiarilor; in perioada 19-24 decembrie 2008 vor fi distribuite la domiciliu pensiile restante (cupoane gri); pana pe data de 30 decembrie 2008, titularii absenti de la domiciliu si avizati isi vor putea ridica drepturile banesti de la sediile oficiilor postale. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului