Social

# pensie iliescu #nina iliescu #ion iliescu

Pensia Ninei Iliescu. Cat castiga la batranete sotia fostului presedinte

Sotia fostului presedinte Ion Iliescu a fost mereu o prezenta discreta, insa in ultimii ani abia a mai fost vazuta. Nici macar in Cismigiu nu a mai iesit la plimbare, motivul fiind problemele de sanatate pe care Nina Iliescu le are. 

Problemele la picioare sunt cele care îi provoacă dureri şi o greutate la deplasare. Oricum, atunci când iese din casă, ea este nu doar păzită, ci şi ajutată de către un angajat al Serviciului de Pază şi Protecţie. Unui singur loc i-a rămas fidelă, şi acela este coaforul. Pentru că Nina Iliescu, deşi are 86 de ani, se îngrijeşte ca-n tinereţe.

Si daca va intrebati cum traieste fostul prezidential, pai aflati ca Nina Iliescu, acum in varsta de 86 de ani, are o pensie chiar mai mare decat a fostului sef de stat. Astfel, in timp ce Ion Iliescu are o pensie de 9.200 de lei (in 2016, conform Capital), sotia sa are o pensie de 10.600 de lei, dupa cum scrie libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea