Social

#voucher biciclete #pegas #biciclete pegas #primaria capitalei #reducere biciclete pegas

Pegas dubleaza reducerea pentru achizitionarea unei biciclete oferita de Primaria Capitalei

Pentru a veni in intampinarea bucurestenilor care au luat cu asalt Primaria Capitalei pentru a beneficia de voucherul de reducere de 500 lei, Atelierele Pegas au in desfasurare o campanie de reducere de pret astfel incat cati mai multi iubitori ai mersului pe bicicleta sa beneficieze de discount.

Pentru cei care vor sa-si achizitioneze o bicicleta noua, Pegas ofera mai multe variante de discount.

Prima insumeaza un discount de 500 lei in plus celor care au deja voucher achizitionat de la Primaria Capitalei, doar la bicicletele ce depasesc 1498 lei. A doua varianta este un discount de 200 lei pe langa voucherul oferit de primarie la toate modelele noastre de biciclete peste 699 lei . A treia varianta de discount pregatita de Pegas este un cod de reducere de 500 lei chiar daca nu ai voucher oferit de primarie pentru toate bicicletele care depasesc 1498 lei sau un cod de reducere de 200 lei, tot pentru cei fara voucher validat de Primaria Capitalei, pentru orice bicicleta din stocul nostru care valoreaza peste 699 lei.

"Traim intr-o capitala sufocata de masini, asadar ne dorim ca orasul sa devina mai verde. Salutam decizia Primariei Capitalei de a facilita bucurestenilor un discount pentru achizitionarea de biciclete, dar totodata subliniem si importanta crearii de infrastructura pentru biciclistii bucuresteni. De aceea, ne alaturam demersului primariei cu un discount suplimentar in speranta ca un numar mai mare de biciclisti bucuresteni vor putea convinge municipalitatea de prioritizarea proiectelor privind pistele de bicicleta," explica Andrei Botescu, co-fondator Atelierele Pegas, campania pe care o desfasuram in prezent.

Povestea Pegas a inceput cu un cadru de bicicleta construit intr-o fabrica de armament, la Zarnesti. Designul era inspirat de muscle bike-urile americane si britanice, care la randul lor imitau stilul unei motociclete chopper. Silueta Pegasului, cu sa lunga si coarne, a fost pentru mii de copii din Romania comunista definitia cuvantului "bicicleta", devenind mai tarziu un obiect cult. Dupa ’89 Pegas a disparut. 20 de ani mai tarziu, un proiect independent a readus marca Pegas si vechea bicicleta, intr-o noua forma, incercand sa ne aliniem tuturor cerintelor pietei locale, dar si trendurilor internationale, prezentand acum biciclete si vehicule pentru intreaga familie si pentru toate gusturile.

Colectia completa a Atelierelor Pegas se gaseste atat online, pe www.bicicletepegas.ro, cat si in magazinele noastre: Strada 1 si 2, MTB, Fatbike, soim, Clasic, Cutezator, Magistral, Practic, Drumet, Strada Mini, Pegas Mezin, Hoinar, Pegas Practic (bicicletele pliabile), precum si gama de e-Pegas, electrice – Pegas Suprem Dinamic si Pegas Practic dinamic, dar si brandul Scandal care cuprinde trotineta electrica si longboardul electric.

Achizitiile de biciclete se pot face atat online, pe www.bicicletapegas.ro, sectiunea Campanie Biciclisti Pegas in Bucuresti sau la unul dintre cele doua magazine ale noastre – Pegas Promenada – Calea Floreasca 246B sau Pegas Lascar – Vasile Lascar 144.

Despre Atelierele Pegas

La cinci ani de la relansarea celor mai cunoscute biciclete din anii '70-'80, Atelierele Pegas au adus publicului 21 noi modele special create pentru toata familia. Pana in prezent, peste 20.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienti din tara si din Europa.

In octombrie 2015 proiectul Pegas a intrat in parteneriat cu Network One Distribu-tion, parteneriat prin care isi va accelera dezvoltarea la nivel national si international. In urmatorii trei ani, Atelierele Pegas tintesc o crestere de zece ori a volumului de biciclete, pana la 25.000 de bucati anual si o cifra de afaceri de 5 milioane de euro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea