Social

# vizita papa franisc # gafa firea #Papa Francisc #gabriela firea #primar bucuresti

Pe Gabriela Firea a luat-o gura pe dinainte! Ce gafa a facut primarul Bucurestiului

Face ce face si mai socheaza cu cate o isprava. Mandatul Gabrielei Firea la sefia Bucurestiului este oricum numai nu plictistor. De data aceasta, edilul sef al Capitalei a anuntat ca Papa Francisc urmeaza sa vina in vizita oficiala in Romania. 

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a avut vineri o intrevedere cu prof. Alberto Quattrucci, secretar general al Comunitatii Sant'Egidio, cu care a discutat despre vizita in Romania, anul viitor, a Suveranului Pontif, potrivit unui comunicat al Municipalitatii. Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Romano Catolice precizeaza insa ca nu exista nicio confirmare oficiala in acest sens, transmite Hotnews.ro.

"Astept cu emotie si bucurie aceasta vizita in Romania si la Bucuresti a Suveranului Pontif. Ne dorim sa fie un eveniment memorabil, asa cum a fost si vizita din 1999 a Papei Ioan Paul al II lea in Romania", a declarat Firea, intr-un comunicat citat de Agerpres.

Dincolo de faptul ca a luat-o gura pe dinainte anuntand o vizita care este foarte posibil sa nu aiba loc, nefiind comunicata oficial de Sfantul Scaun, Gabriela Firea nu era in masura sa faca un astfel de anunt, Papa fiind asimilat ca functie unui sef de stat. Prin urmare, un astfel de anunt ar fi trebuit sa fie facut de presedintie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea