Social

#pdl alegere ministri

PD-L va incerca joi sa-si desemneze ministrii

Democrat-liberalii vor bate in cuie joi, in Biroul permanent, lista de ministeriabili, in conditiile in care o sedinta tensionata de miercuri seara indica situatie incerta in pentru Vasile Blaga si Radu Berceanu, iar Adriean Videanu afirma ca nu intra in Guvern.

Miercuri seara, democrat-liberalii nu au reusit sa bata in cuie o lista definitiva a ministeriabililor, doua puncte de vedere distincte fiind conturate in timpul discutiilor, informeaza NewsIn.

Pe de o parte, nume ca Vasile Blaga si Radu Berceanu isi gaseau sustinerea pentru doua portofolii - Dezvoltarea Regionala si Transporturile, in vreme ce o alta grupare afirma, asemenea unui criteriu enuntat de Traian Basescu zilele trecute la Clubul Diplomatilor, ca nu au avut rezultate in alegeri si ar trebui sa ramana inafara Executivului.

Pentru cele doua ministere nu s-a ajuns la o nominalizare alternativa la cei doi, astfel ca si Berceanu, si Blaga ar putea candida pentru posturile de vicepresedinti ai Senatului sau sefia grupului senatorial al PDL daca, intr-adevar, nu ajung in Guvern.

Adriean Videanu si Gheorghe Flutur au ramas in afara discutiilor despre ocuparea portofoliilor, desi primului dintre ei i s-a propus sa mearga la Ministerul Economiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea