Social

PD-L si PSD se ataca reciproc

Organizatiile din ale PSD si PD-L se ataca reciproc la inceput de campanie electorala. Gelu Visan, secretarul general al PD-L Dolj , a sustinut, luni, o conferinta de presa, in care a atacat conducerea , pe motiv ca PSD ar fi impartit in

localitatea doljeana prin care aducea mai multe acuze la adresa lui Radu Berceanu, candidatul PD-L pentru functia de presedinte al CJ Dolj, si a Vetei Paculescu, candidatul PD-L pentru functia de primar al orasului Dabuleni .

Potrivit lui Visan, in acest moment, Consiliul Judetean Dolj, condus de Ion Prioteasa, candidatul PSD pentru functia de presedinte al CJ Dolj, dar si presedintele PSD Dolj , functioneaza pe un unic in Romania, si anume pe un principiu de familie.

"Acest principiu nu cred ca mai este intalnit decat in Vrancea si in alte cateva fiefuri PSD din tara. Este un principiu de functionare ca acela al unei familii. Este vorba de familia Prioteasa-Petrescu. O familie formata din persoane cu interese economice foarte clare care greveaza intreaga activitatea a CJ Dolj", a spus Visan, facand aluzie la faptul ca Petre Petrescu (presedintele Comisiei de buget din cadrul CJ Dolj si secretar general al PSD Dolj) este cumnatul lui Ion Prioteasa.

Potrivit lui Visan, din momentul in care PSD a preluat conducerea CJ prin presedintele Prioteasa, familia Petrescu-Prioteasa a fost cea care a condus Consiliul Judetean. (continuarea in Stirilocale.ro)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Stirilocale.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea