Social

#prefecti #pd-l #candidati

PD-L si-a stabilit prefectii

fosti parlamentari sau responsabili locali sunt sustinuti de organizatiile judetene PD-L pentru numirea in posturile de prefect , prioritate avand cei care nu au intrat in Parlament, desi au castigat in colegiile lor.

In cazul judetelor in care presedintele CJ este un democrat-liberal, postul de prefect va reveni aceluiasi partid, pedelistii neputand insa sa ridice pretentii in judetele dominate de pesedisti, au declarat pentru NewsIn mai multi reprezentanti ai PD-L.

Situatia este mai delicata in judetele in care sefia CJ este detinuta de reprezentanti ai opozitiei, PNL si UDMR. Aici discutiile intre PSD si PD-L mai treneaza. Potrivit reprezentantilor PD-L, numirile oficiale urmeaza sa fie facute de catre Guvern simultan, cu toata lista prefectilor si a subprefectilor.

"De aceea, treneaza numirile oficiale. Trebuie sa terminam si noi, trebuie sa finalizeze propunerile si pesedistii, iar o saptamana va mai dura", a estimat un democrat-liberal.

Prefectura judetului Brasov va reveni pedelistilor. Filiala condusa de primarul Brasovului, George Scripcaru , l-ar dori in functia de prefect pe fostul deputat Ion Gontea. Tot un fost deputat ar putea deveni prefect de Alba. Este vorba de Stefan Bardan, care beneficiaza deja de sustinerea oficiala a filialei PD-L. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea