Social

"PD-L foloseste sume enorme in campanie"

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, recent, la Titu, ca presedintele Traian Basescu simte ca Blaga nu este un adevarat succesor la functia de primar al Capitalei, transmite corespondentul Rompres.

“Traian Basescu, presedintele penal al Romaniei, in momentul in care vine si lanseaza o seama de acuzatii, sigur trebuie sa raspunzi. Iti dai seama ca e o capcana, ca el realizeaza ca partidul lui nu are purtator de mesaj, ca in afara de ciupeala asta, pe care o fac cu banii, cu mita electorala, el simte foarte bine ca Blaga, in Bucuresti, nu este de fapt un adevarat succesor, nu o sa-i pastreze cu grija cadavrele care sunt in dulap si s-ar putea sa mai scoata din ele”, a afirmat Nastase. Liderul social democrat a adaugat ca este surprins de fondurile folosite in acesta campanie electorala de PD-L.

“PD-L foloseste enorm de multi bani, este un partid din opozitie care se descurca extrem de bine si ne intrebam cum se face ca sistemul ticalosit de care vorbesc ei tocmai PD-L-ului a oferit atatea avantaje materiale”, a mai spus Nastase.

Cresterea economica si reducerea inflatiei prin realizarea unui program de industrializare a Romaniei sunt principalele obiective ale PSD, care vor duce la cresterea salariilor si a pensiilor, a adaugat, la Giurgiu , Adrian Nastase. “Industrializarea Romaniei este esentiala. Nu putem merge mai departe doar cu agroturismul si constructiile civile. Noi nu mai avem o strategie industriala. E nevoie de un guvern care sa aiba un minister al industriilor puternic si de scoli care sa pregateasca pe nise specialistii din industrie”, a conchis liderul PSD.

“Vreau sa construiesc o zona industriala de 50 de hectare in municipiul Giurgiu care sa duca la crearea a peste 5.000 de locuri de munca, vreau biserici pentru giurgiuveni, putem sa devenim si o atractie turistica si vreau sa construiesc si un azil de batrani pentru pensionarii fara intretinatori”, a declarat, cu aceasta ocazie, Marian Maroiu, candidatul PSD la fotoliul de primar al municipiului Giurgiu.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea