Social

#psd #pd-l #geoana

PD-L a ramas o broscuta mica cu gura mare

Liderul PSD a participat sambata la sedinta de bilant a Tineretului Social Democrat . Mircea Geoana a declarat ca doreste ca tinerii sa ocupe o treime din locurile pe listele pentru viitoarele alegerile parlamentare, iar apoi sa detina cat mai multe pozitii de demnitate publica, inclusiv in viitorul guvern PSD-PC.

Pe de alta parte, Geoana i-a raspuns presedintelui PD-L Emil Boc, care declarase vineri ca unii lideri de partide se vad deja premieri, cu toate ca democrat-liberalii au prima sansa sa formeze executivul.

PD-L este ca o broscuta care s-a visat print si, oricate pupaturi si imbratisari ar primi de la Traian Basescu, PD-L a ramas o broscuta mica, intr-adevar cu gura mare, dar asta nu tine loc de voturi si nu tine loc de politici publice in interesul cetateanului”, a declarat lideul social-democrat la reuniunea de sambata.

Tot sambata, Mircea Geoana, a fost prezent sambata la sedinta Organizatiei de Femei a partidului. In cadrul sedintei s-a facut bilatul alegerilor locale si s-au inaintat propuneri pentru programul de guvernare prin care sa fie sporita egalitatea dintre femei si barbati. Inaintea intalnirii, Geoana a spus ca electoratul trebuie sa decida daca vrea femei serioase sau femei cu decolteuri mari si fuste scurte .

Cu ocazia intrunirii de sambata presedintele Organizatiei de Femei social-democrate, Rovana Plumb , a subliniat ca filialele din teritoriu trebuie sa isi transmita oferta de candidate pentru alegerile legislative. Mircea Geoana a declarat ca la alegerile din toamna, PSD isi propune castigarea a 200 de mandate de parlamentar.

Liderul social democrat a mai spus si ca in sedinta de luni a partidului se va discuta si modificarea legii finantarii campaniilor electorale, astfel incat aceasta sa vina in sprijinul oamenilor obisnuiti care vor sa candideze.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea